мσℓℓу тяυє
|
 |
« : Luty 18, 2015, 12:40:00 » |
|
Skończyłam. Jak widzicie z 4 stron w dziale profile, zrobiło się niewiele ponad jedną. Wszystkie postacie, których już nie ma <zmieniły postać, bądź odeszły> przeniosłam do "Archiwum postaci".
Natomiast użytkowników nie pojawiających się od sporego czasu (60 dni (czyli ok.2 mieś) +, czasami nawet mniej) po prostu usunęłam. Jeśli ktoś z nich bd chciał wrócić, bd zmuszony zrobić postać od nowa, lub po prostu nową.
W dziale "Profile" zostały już tylko KP postaci, które są aktywne i tych które są mniej aktywne, ale WCHODZĄ. Pod znakiem zapytania zostali: - Jace (38 dni nieaktywności) - Kryształowa (188 dni nieaktywności, nieusunięta, ponieważ pamiętam, że kiedyś wróciła na to samo konto po ok. 300 dniach, więc powstrzymałam się.) - Loczek (46 dni nieaktywności) - Moonlit (117 dni nieaktywności, podobna sytuacja jak z Kryształową)
- Nightmare (26 dni, chociaż w gruncie rzeczy kolega nawet nie ma KP, więc gdybyście go złapali, to przypominajcie)
- Llewellyn (57 dni nieaktywności)
- Rena Ryyugu (39 dni nieaktywności, też zastanawiam się gdzie podziało się jej KP...)
- Ronan (44 dni nieobecności, także nie ma KP) - Ruki (153 dni nieobecności, nieusunięty bo... oj tak no... za bardzo lubię) - Vey (16 dni nieobecności, tutaj znowu... where is KARTA POSTACI?!)
- Xylian (26 dni nieobecności).
Wyżej wymienieni użytkownicy jeszcze nie przekroczyli progu, ale mam do was prośbę. Gdybyście mieli z którymś kontakt (czy to GG, fb czy inne forum..) zapytajcie, czy wrócą, czy usunąć i dajcie mi znać.
I kolejna ważna sprawa - jaskinie. Również zrobiłam z nimi porządek. Wilki, które nie mają jaskini proszę o zgłaszanie się do mnie, bądź Cloud z prośbą o założenie.
I teraz mam pytanie, dobrze zrobiłam? Bo sama nie wiem, czy zrobienie porządku z nieaktywnymi i z jaskiniami było dobrym pomysłem, czy wam to nie przeszkadzało? Mnie osobiście zawsze to drażniło, ale ciężko mi się było do tego zabrać, bo trochę to czasochłonne, no ale ferie i jest.
I ostatnia sprawa. Ranking ogólny. Zabieram się za niego w najbliższym czasie (tj. ten tydzień). Będę brac pod uwagę TYLKO i wyłącznie postacie które są w dziale "Profile". Tak więc, kto jeszcze nie ma KP, marsz go założyć!
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2015, 16:13:19 wysłane przez мσℓℓу тяυє »
|
|
"Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błedy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce wszędy
O to chodzi jedynie, By naprzod wciąż iść śmiało, Bo zawsze się dochodzi Gdzie indziej niż sie chciało
Zostanie kamień z napisem: Tu leży taki i taki Każdy z nas jest Odysem, Co wraca do swej Itaki" Leopold Staff UMSiła: 1000 Zręczność: 670 Szybkość: 1000 Czujność: 800 Odwaga: 580 RodzinaMama: Tiara Tata: Iron Brat: Moonlit Partner: Daiichi Potomstwo: Carpe Diem, Rena Ryyugu, Loczek, Liam i Nivis. xD Przyjaciele - Bezan i Lisa - Ale ty niczego się nie boisz - Dzisiaj się bałem - Naprawdę? - Tak, bałem się, że Cię stracę. Król lew <3
|